Telefoon en E-mail gidsen

Uit Cncz
Ga naar: navigatie, zoeken

Telefoon- en E-mail gidsen

Gidsen in FNWI, RU en RadboudUMC

Er bestaan diverse telefoon/adresgidsen.

In de FNWI Telgids kunt u zoeken op (een stukje van de) naam, kamer, telefoon/piepernummer, mailadres, afdelingsnaam etc. Alleen bruikbaar vanaf het campusnetwerk (dus vanaf thuis via VPN). Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen hoofd- en kleine letters en reguliere expressies worden ondersteund. De gegevens in deze gids zijn door afdelingen zelf online aan te passen. Aanpassingen zijn direct zichtbaar. In deze gids kunnen ook functionele benamingen als "Sterrenkoepel", "Receptie", "Laboratorium" en dergelijke vermeld en gevonden worden. Aanpassingen in deze gids worden automatisch doorgegeven aan het universitaire Relatie Beheer Systeem (RBS), waaruit de universitaire telefoongids gemaakt wordt. Voorwaarde is dat er een geldig personeelsnummer en initialen gebruikt worden. Op deze wijze wordt voorkomen dat de functionele benamingen die in de FNWI-gids mogelijk zijn aan RBS doorgegeven worden. U hoeft dus slechts eenmaal wijzigingen in te voeren!

LET OP: De FNWI Telgids zal blijven bestaan maar de wijze van invoeren en wijzigen zal binnenkort veranderen. De telefooncontactpersonen zullen t.z.t. van de facultaire RBS beheerder of CIM een login voor RBS krijgen waarna zij rechtstreeks in RBS kunnen muteren.

De uit RBS gevoede RU-brede gids is anoniem te raadplegen via de RU gids. De versie op het RadboudNet intranet toont ook kamernummers. Er kan in beide gevallen alleen op (een stukje van de) achternaam gezocht worden. Voor medewerkers van de RU (met een U-nummer en RU-wachtwoord) is ook de RadboudUMC-telefoongids te raadplegen op het RadboudUMC intranet.